Przeskocz do głównej zawartości



Katedra Mechaniki i Inżynierii Obliczeniowej
Wydział Mechaniczny Technologiczny, Politechnika Śląska
44-100 Gliwice, ul. Konarskiego 18A
tel. +48 32 2371204   fax. +48 32 2371282

Strona główna
Przedmioty
Pliki do pobrania
Kontakt
  

Skip Navigation Links
Struktura Katedry
Oferta współpracy
LaboratoriaExpand Laboratoria
Nasi absolwenci
Wydarzenia
PracownicyExpand Pracownicy

Dydaktyka
Skip Navigation Links
Prace dyplomowe
Projekty inżynierskie
Specjalności
Przedmioty
Pliki do pobrania
Podręczniki i skrypty
Praktyki studenckie
Koła naukoweExpand Koła naukowe

Działalność
naukowa
Skip Navigation Links
Profil naukowy
Przykłady badańExpand Przykłady badań
Projekty badawcze
Rozprawy doktorskie
Konferencje naukowe

<listopad 2024>
PnWtŚrCzPtSoN
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Mgr inż. Anna Skorupa
e-mail: Anna.Skorupa@polsl.pl
Wydział Mechaniczny Technologiczny
pokój 104
tel.

Praca magisterska
Tytuł: "Modelowanie procesu uszkodzenia termicznego tkanki pod wpływem zewnętrznego impulsu cieplnego "
Obroniona:  5.07.2019r.

Zainteresowania badawcze

  • Przepływ ciepła w tkankach biologicznych
  • Modelowanie numeryczne przepływu ciepła
  • Metody numeryczne
  •  Programowanie inżynierskie w mechanice

Publikacje

  • Anna Skorupa, Badanie oddziaływań lasera na mikrokryształy, Studencka Konferencja Naukowa "Metody Komputerowe - 2018", Gliwice 2018, s. 61 - 64
  • Anna Skorupa, Modelowanie termicznego uszkodzenia tkanki pod wpływem zewnętrznego impulsu cieplnego, Studencka Konferencja Naukowa "Metody Komputerowe - 2019", Gliwice 2019, s. 57 - 60
Plan zajęć na polsl.pl


 
   

           webadmin


© Copyright MiIO. Wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały tekstowe, zdjęciowe, graficzne, dźwiękowe, filmowe zamieszczone na stronach są prawnie chronione i stanowią własność intelektualną MiIO.
Kopiowanie dla celów komercyjnych, dystrybucja, modyfikacja oraz publikacja, bez pisemnej zgody Kierownika Katedry Mechaniki i Inżynierii Obliczeniowej są zabronione.

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej